Mirbest Egyenlítő Körül Szabályzat

1. Időszak:

A kampány időszaka 2021. 03. 01.-2022. 03. 01.

A kampány rajtja: 2021. március 1.

A kampány hivatalos email címe: egyenlitokorul@mirbest.hu

2. Résztvevők:

A résztvevők kizárólag az alábbi gazdasági társaságok munkaviszonnyal rendelkező dolgozói köréből kerülhetnek ki: MIRBESZ Kft; Baromfiudvar 2002 Kft.; Halker Kft.; KEDVENC Kereskedőház Zrt.; Helit Kereskedelmi Kft.; Halker Mirelit Depó Kft; Sió-Friss Kft.; Spilák Kereskedelmi Kft.; GasztroMiskolc Kft.; Szőke és Társa Kft.; Kaffka Kft.). A meglévő munkaviszony vizsgálatára, ellenőrzésére való jogosultságot a szervező a teljes időszak alatt fenntartja magának. 

3. Szervező:

A MIRBESZ Kft.

Szervező Képviselője: Varga Péter.

4. Táv:

Az Egyenlítő hossza, ami 40 075 km.

5. Táv teljesítése:

Az általad szabadon választott időpontban, futva/futópadon vagy biciklivel/szobabiciklin.

6. Helyszín:

Minden regisztráló jogosult által szabadon választott helyszín, akár a kedvenc útvonaladon, vagy akár szobabiciklin/futópadon.

7. Nevezés módja:

A nevezési szándékodat a honlapon a (egyenlitokorul.hu) a Regisztráció menüpont alatt a kért adatokat megadva jelezheted.

  • felhasználónév
  • jelszó
  • név
  • e-mail cím
  • tagvállalat
  • szervezeti egység
  • póló méret

 

A regisztráció aktiválásáról a szervező által küldött válaszlevél útján értesül a nevező.

8. Nevezési díj:

Minden regisztrálásra jogosult kollégának ingyenes. 

9. Teljesítés igazolása:

Az általad teljesített résztáv teljesítését követően a honlapon jelentkezz be a Belépés menüpont alatt. Kattints a Feltöltés-re, ahol add meg a kért adatokat, és töltsd fel a teljesítésedet igazoló fényképet JPEG formátumban. Ez mindenképpen egy teljesítménymérő alkalmazás képernyőfotója kell, hogy legyen. Szabály, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv, az elégetett kalória, a teljesítési idő és a teljesítés napja. A képernyőfotót nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség. Ha átkattintasz az Adatlapom-ra, elérhetővé válik az összes korábbi teljesítésed.

 

10. Nyeremény:

A Mirbest Egyenlítő Körül során több értékes ajándékot is nyerhettek az alábbiak szerint:

a.) Az adott héten kilométereket gyűjtők között a következő hét hétfőjén kisorsolunk egy 20.000 Ft értékű Spuri ajándékutalványt. A heti sorsolásban azon résztvevők nevei szerepelnek, akik a sorsolást megelőző hét vasárnap 23:59 percig feltöltik a teljesítményüket. A kisorsolt nyerteseket e-mailben tájékoztatjuk, hogy hol és mikor vehetik át a nyereményüket.

b.) Az adott héten legtöbb kilométert futó és kerékpározó 15.000-15.000 Ft értékű Spuri ajándékutalványt kap. A legtöbb kilométert teljesítő futót és bringázót e-mailben értesítjük az ajándékutalvány átvételének részleteiről.

11. Egyéb tudnivalók:

A nevezéseddel hozzájárulsz a kampány során rólad készült fotók és videó felvételek szervezők által történő megosztásához a közösségi médiában és a cégcsoporthoz tartozó egyéb felületeken. A szervezők a változtatás jogát fenntartják.

12. Járványügyi tudnivalók:

A kampány időtartama alatt kérjük, tartsd be az aktuális és vonatkozó kormányrendeletekben foglaltakat a szabadtéri testmozgással, távolságtartással, védőfelszerelések viselésével kapcsolatban.